Sapanca’da Bungalovlarda Gizli Kamera Kontrolü Başlatılıyor

SAPANCA’DAKİ BUNGALOVLARDA GİZLİ KAMERA KONTROLÜ BAŞLIYOR

Sapanca Villa ve Bungalov İşletmecileri Derneği Başkanı Ali Safa Alaçam, yurt dışından getirilen özel cihazla, gizli kamera ve ses kaydı cihazı tespitinin yapılabileceğini açıkladı. Alaçam, Sapanca’da yaşanan gizli kamera skandalının sektörü derinden sarsmış olduğunu belirterek, “Bu tür ahlaksız suçlamalar herkesi olumsuz etkiliyor. Bu olayın ardından psikolojisi bozulan birçok kişi oldu. Ancak şimdi toparlanma sürecindeyiz. Eski misafirlerimiz destek oluyor, tekrar rezervasyonlar yapılıyor” dedi.

Devamlı denetimden geçtiklerini vurgulayan Alaçam, “Sapanca, Türkiye’nin en sıkı denetlenen bölgelerinden biri. Tüm tesisler titizlikle denetleniyor. Ancak bu tür olaylar ilk defa karşımıza çıkıyor. Bu nedenle hızla tedbir almak gerektiğini gördük. Özel bir cihaz siparişi verdik ve yaklaşık 1 hafta içinde gelmesini bekliyoruz. Bu cihaz sayesinde kızılötesi sinyallerle gizli kamera veya ses kayıt cihazlarını tespit edebileceğiz. Bu cihazları tüm işletmelerimize kuracağız. Misafirlerimize bu şekilde güvenli bir ortam sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Alaçam, kaçak yapı iddialarına da cevap vererek, “Evet, belge sorunları yaşanmış olabilir. Ancak işletmelerin ruhsatları mevcut, vergileri ödeniyor. Bakanlık düzenlemeleri nedeniyle bazı sıkıntılar yaşanabilir. Ancak kaçak yapı iddiaları doğru değil” ifadelerini kullandı.

Sakarya Valisi Rahmi Doğan, bungalovlarla ilgili yapılan incelemeler hakkında bilgi verdi. Doğan, kaçak yapılanma iddialarına karşı ciddi adımlar attıklarını belirtti.

Yenilenen metne buradan ulaşabilirsiniz.

Related Posts

Ucuz olsun diye yapmadıkları kalmadı: Hintli iPhone geliyor

Apple, üretim stratejisinde köklü bir değişikliğe hazırlanıyor. Şirket, 2026 yılı sonuna kadar ABD pazarına sunulacak tüm iPhone modellerinin üretimini Çin’den Hindistan’a kaydırmayı planlıyor.

Pilleri çöpe attıkça felaket yaklaşıyor: Asit yağacak

Günlük hayatta sıkça kullandığımız piller, doğru şekilde geri dönüştürülmediğinde çevre için büyük bir tehlike oluşturuyor. Özellikle kontrolsüz şekilde doğaya atılan atık piller, toprağı ve su kaynaklarını kirletmekle kalmıyor, ilerleyen süreçte atmosferi de etkileyerek asit yağmurlarına zemin hazırlıyor.

2026’da yollarda: 18 dakikada şarj olan katı hal pilleri geliyor

Geleneksel lityum iyon pillerden katı hal pillere geçişin ayak sesleri duyuluyor. Stellantis ve Factorial, FEST adı verilen teknolojileriyle enerji yoğunluğunu ve hızlı şarj süresini bir üst seviyeye taşıyor.

5 milyon güneş paneli dizildi: Dünya garip bir etki yaşıyor

Çin artan iklim krizinin dünya genelindeki etkileriyle mücadelede kapsamında 5 milyon güneş paneli projesine imza atıyor.

Artçı deprem nedir? Öncü deprem nedir? İşte anlamları

Son olarak İstanbul’da meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki sarsıntı, deprem gerçeğini bir kez daha gündeme taşıdı. Deprem terimleri çok merak edilenler arasında. Bu makalede ise öncü deprem nedir, artçı deprem nedir sorularının yanıtlarına bakıyoruz.

Deprem anında hayat kurtaran, en iyi internetsiz mobil uygulamalar

Deprem gibi büyük felaketler, iletişim altyapısına zarar vererek internete ulaşmayı imkansız hale getirebiliyor. Neyse ki deprem anında hayat kurtarabilecek ve internet gerektirmeyen bazı mobil uygulamalar da var. İşte onlardan bazıları…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir